Това обяви самият той пред NOVA. За наличието на такъв списък

...
Това обяви самият той пред NOVA. За наличието на такъв списък
Коментари Харесай

Списъкът с магистрати от клуб SS на Атанасов отива в Парламента. ...

Това разгласи самият той пред NOVA.

 

За съществуването на подобен лист депутатът от ПП-ДБ загатна преди няколко дни. Пред Лора Крумова той посочи, че ще изпрати листата в образуваната специфична парламентарна комисия, с ръководител Никола Минчев, за следствие на активността на Нотариуса. 

 

" Ще дава листата на комисията, която беше образувана в Народното събрание. Нека тя дружно с прокуратурата обясни всичко - съобщи Атанасов. - Никола Минчев към този момент ме попита за листата и аз съм поел ангажимент да спомагам на работата на комисията. Други инстинуции не са ме търсили, само че аз ще ги потърсся, тъй като би трябвало да се обясни тази обстановка в правосъдната ни система. "

 

Според него в анонимното писмо няма имена на политици.

 

" А дали има връзка сред упоменатите лица и Гешев е хубаво прокуратурата да постави старания да откри. Ако има данни за политици, би трябвало прокуратуата да обясни дали има и такива връзки ", уточни Атанасов.

Той описа, че в имейла не се разказва какво се е случвало във въпросния клуб SS, " показва се единствено кой с кого е сзързан. " Депутатът не пожела да каже тъкмо какъв брой индивида са в листата с магистрати, свързани с Божанов, само че:

"... от това, което съм чел са някъде 10-15. Но може да са и доста повече - тези, които са писали този материал, може да са имали достъп единствено до избрана част информацията. Много ми наподобява по стила, че е писано от хора от специфичните служли. Мисля, че имейлът е изпратен до мен, с цел да получи гласност. Не считам, че е някаква димка, въз основата на информацията, която получавам през годините ", сподели още Атанасов. 

 

Той счита, че в случай че парламентарната комисия получи поддръжка и подпомагане от прокуратурата, може да свърши доста работа.

 

" Надявам се да се реализира връзка сред комисията и управлението на прокуратурата. Имал съм случаи през годините, когато прокуратурата споделя:  " следствена загадка и край! ". Сега се надявам да не стане по този начин ", добави той. 

 

Припомняме, че след убийството на Мартин Божанов - Нотариуса стана ясно, че той имал скришен частен " SS клуб ", в който подбрани съдии и прокурори са влизали със специфични пропуски, е имал.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР